Het bestuur

Graag stellen wij ons Bestuur aan u voor.

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van onze mensen die een taak vervullen in het bestuur.

Algemene vragen kunt u mailen naar info@ondernemerspartij.nl of middels het contactformulier.

Vragen m.b.t. uw lidmaatschap, betaling of sponsoring kunt u richten aan penningmeester@ondernemerspartij.nl


 

Martine Gaasbeek

Naam: Martine Gaasbeek
Functie: Voorzitter
Commissie: Campagnecommissie
Telefoon: 06-21499723

E-Mail OndernemersPartij Martine Gaasbeek Facebook Martine Gaasbeek LinkedIn Martine Gaasbeek Twitter Martine Gaasbeek      

Martine Gaasbeek

Ik ben 42 jaar en woonachtig in Varsseveld. In het dagelijks leven adviseer ik MKB bedrijven op het gebied van HRM, ARBO en ziekteverzuim. Sinds 2010 ben ik zelfstandig ondernemer.

Mijn passie voor politiek komt voort uit betrokkenheid. Betrokkenheid met de omgeving waarin we wonen, leven en werken met elkaar. De maatschappij waarin uw en mijn kinderen opgroeien. Ik doe dit vanuit mijn eigen overtuiging.

Ik vind dat de rol van onze overheid zo klein mogelijk moet zijn en zonder teveel betuttelende regels en voorschriften. Deze zijn er al veel te veel en remmen mensen en ondernemers in hun zelfstandigheid en groei.

Iedereen moet zijn of haar steentje bijdragen aan deze maatschappij maar voor mensen die dat niet kunnen moet er wel een goed en eerlijk vangnet zijn.

Vrijheid is een groot goed. Vrijheid om te mogen zijn wie je bent en vrijheid om te leven hoe je wilt. Daarbij hoort ook vrijheid om te ondernemen natuurlijk. Het begrip verantwoordelijkheid en respect koppel ik vaak aan vrijheid want vrijheid is voor mij geen oneindig begrip. Vrijheid vanuit een verantwoordelijkheid en met respect voor elkaar en elkaars omgeving zijn voor mij erg belangrijk. 

Binnen de OndernemersPartij vervul ik de rol als voorzitter. Tevens maak ik deel uit van de campagnecommissie.


 

jos 01 zw

Naam: Jos de Vries
Functie: Penningmeester
Commissie: Wetenschapscommissie
Telefoon: 06-­54742651  

E-Mail OndernemersPartij Jos de Vries Facebook Jos de Vries LinkedIn Jos de Vries Twitter Jos de Vries     

Jos de Vries

Ik ben 50 jaar en woonachtig in Kesteren in de Betuwe.

In het dagelijks leven ben ik boekhouder en adviseur voor het MKB en ZZPers. Sinds 2013 ben ik zelfstandig ondernemer.

Mijn passie voor de politiek is pril maar groeit dagelijks. Net als het overgrote deel van de Nederlandse  bevolking ben ik het zat hoe er in den Haag met de belangen van de Nederlandse bevolking wordt omgegaan. In plaats van alleen maar van de zijlijn  te klagen heb ik besloten om mijn uiterste best te doen iets in den Haag te veranderen.

Ik heb gekozen voor een one-­issue partij voor ondernemers omdat ik van mening ben dat de ondernemers de motor zijn van de economie. Door het creëren van een ‘level playing field’ met de ons concurrerende landen en het optimaliseren van de regelgeving en faciliteiten voor de ondernemers bieden wij hen de gelegenheid onze economie een snellere en stevigere ‘boost” te geven om zo voor iedereen in Nederland de vooruitzichten en het vertrouwen te verbeteren.

Mijn doelstelling is om met een eerlijke en open manier van politiek bedrijven het vertrouwen in den Haag bij de bevolking terug te brengen en een ware volksvertegenwoordiger te zijn in plaats van een ‘brood­politicus’  

Close