Partijleider

Graag stellen wij onze partijleider aan u voor.

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van onze partijleider.

Algemene vragen kunt u mailen naar info@ondernemerspartij.nl of middels het contactformulier.

 


 

hero 02 zw

Naam: Hero Brinkman
Functie: Partijleider
Telefoon: 06-18305950

E-Mail Hero Brinkman fb LinkedIn Hero Brinkman Twitter Hero Brinkman

Hero Brinkman

Heel veel mensen hebben mij gevraagd, waarom ik er weer voor kies om de politieke slangenkuil te betreden. Dat is eigenlijk heel eenvoudig.

Ik ben verknocht aan dit land en heb de indruk dat we het veel beter kunnen doen. Onze overheid is veel te groot, we betalen teveel belasting, de druk van Europa op ons financieel-economisch beleid is te groot en niet altijd in het belang van Nederland en zo kan ik nog wel even doorgaan. In de veiligheidssector, waar ik zelf al ruim 31 jaar werkzaam ben, is nog heel veel te verbeteren. De overheid moet hier hard mee aan de slag en dat kan enkel indien het ondernemersklimaat optimaal is. Die ondernemers zijn namelijk de mensen in dit land die het geld binnen brengen. Als de overheid bijvoorbeeld niets wil doen aan haar volume, zal er steeds meer belasting moeten worden geheven en zal de ondernemer dus steeds verder worden uitgeperst. Dit is onrechtvaardig en ook niet goed voor het land.

Ik heb mij altijd in de politiek hard ingezet voor het belang van ondernemers. Ook tijdens de verkiezingen van 2012 constateerde Elsevier dat indien je ondernemer was, je eigenlijk op de partij van Hero Brinkman moest stemmen. Kritiek op mij dat ik zelf geen ondernemer ben, suggereert dat ik hiermee ook niet de leider van een Ondernemerspartij zou kunnen zijn. Complete onzin natuurlijk. Minister Hennis heeft nog nooit een dag bij defensie gewerkt en is daar toch minister. Datzelfde geldt voor minister Schippers bij de zorg en nog meer dan een handvol andere bewindslieden. De combinatie van mijn kennis en ervaring als politicus in de Tweede Kamer, met de uitmuntende ondernemers op de kandidatenlijst geven ondernemers juist een sterke stem in die belangrijke Tweede Kamer. Een kamer waar bijna alles voor ondernemers en het ondernemersklimaat wordt bepaald. Dat een eigen partij voor ondernemers noodzakelijk is moge duidelijk zijn. Oude bestuurderspartijen met een duidelijk ondernemersprofiel geven in het huidige politieke landschap, soms binnen een week na de verkiezingen, dat ondernemersprofiel weg. Dat zal de Ondernemerspartij  nooit doen. Wij hebben een programma voor en door de ondernemers met nadruk op het MKB en de ZZP’ers. Ik sta te popelen om voor het belang van deze ondernemers en daarmee eigenlijk voor het belang van alle burgers in Nederland, die politiek arena te betreden en aan de slag te gaan. Ik reken op uw stem op de Ondernemerspartij.

 

Close